12.10.2010

Nye puter og gardiner.


Først vil jeg takke  for alle  flotte tilbake meldinger, det varmer mitt hjerte :-) Jeg blir ganske inspirert av di flotte bloggene som jeg følger med på!
I helgen var det siste innspurt med å få ferdig putene og gardinene før gjestene kom. Vi hadde bursdagsfeiring i helgen. Jeg " heiv " meg rundt,  bakte ostekaker og sjokoladekake, som er veldig populær hos oss :) I dag skulle jeg gjøre så mye, men er helt kaputt etter helgen,  med glede altså :-) Gjestene ble storfornøyd da di kom,det luktet så godt av all maten. Her i helgen så gikk jeg også til fjells, for å finne bordpynt i flotte høstfarger. Men det var det dårlig med. Etter å ha trasket i en time så fant jeg rognebær - overlykkelig ble jeg, glad og fornøyd :-) Jeg må bare nevne, på søndag fikk jeg meg en stor overraskelse, der min gode venninne kom på besøk,hun hadde med seg et gammelt skap.  Jeg ble så rørt og glad! Skapet er bare helt nydelig, det må nok pusses opp. Bilder kommer etter hvert på bloggen.

 Her har jeg sydd puter av "pels" det var nok lettere enn jeg antok. Måtte også dekorere med noen hjerter. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor jeg er så "gal" etter hjerter. Det er no bare sånn :-) Laget meg også ei pute av en gammel hekleduk , som jeg heklet ca 15 års siden. Det samme med gardinene,der har jeg også heklet  " blonder" som jeg har sydd på. I bakgrunnen er det et bilde som jeg tegnet i -08 med fargeblyanter. I kveld skal jeg slappe helt av å se en god film. Ønsker dere en fin kveld , jeg kommer sterkt tilbake :-)

 Hjertelig fra Merete.

5 kommentarer:

 1. Oj vad du varit igång.
  Kuddarna med hjärtanen är underbara, väcker ha begär.
  Önskar dig en fin dag.

  SvarSlett
 2. Nydelig!!!
  Du e såååå flink <3
  Fortsett å gi inspirasjon :) og kos dæ videre. Klem fra Sylvi

  SvarSlett
 3. hjerter er et must:DDD Symboliserer kjærlighet og håp:DDDD De putene og gardinene var bare så herlige:DDD Klemz

  SvarSlett
 4. Ja ikke sant :-) hjerter er en must!
  Takker- dere er virkelig snille med kommentarer :-)
  Hjertelige klemmer

  SvarSlett
 5. Vilken trevlig blogg jag trillade in på, nu ska jag kika vidare.....

  Må så gott!
  Kram Therese

  SvarSlett

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen dine
spor...
Jeg ønsker deg lykke og en fargerik dag :-)