07.10.2010

Dekor -malte disse bøkene rett på veggen.

Disse bøkene er malt rett på veggen. Jeg har brukt pigment og ei natur vennlig olje. Brillene og fjæren er også " fake ".  Det er utrolig gøy å male dekor, og i tillegg så pynter det opp :-) så ser det også så ekte ut. Jeg har flere ganger malt " fake " nøkler som henger på veggen ved toalettet der gjestene skal til å ta nøkkelen av veggen. Og litt størrelse på edderkopper som henger ned i fra taket.Her tidligere så malte jeg et stort musehull nede på veggen, der musen stakk hodet sitt ut. Dere kan tenke dere hvordan gjestene reagerte :-) 

Hjertelig fra Merete.

8 kommentarer:

 1. Hei. Herre min hane hvor flink du er til å tegne og male!!!! Kunne sverget på at det var ekte bøker som lå der.
  Mvh Nina

  SvarSlett
 2. :-) det er kjempe gøy å lage morsomme dekorer. Disse bøkene var det mye arbeid med. Takker også for en hyggelig hilsen. Jeg har malet og tegnet i hele mitt liv :-) Det er så gøy å bruke hendene å skape . Jeg må nok innrømme at jeg tenker dag og natt på nye ideer og alt jeg skal lage. Det er en livs-stil som jeg elsker!
  Hjertelig fra Merete

  SvarSlett
 3. Hej
  tusen tack för din fina kommentar och att du vill följa min blogg, du är ju en riktig duktig konstnär otroligt fint du målar =) vill gärna följa dig vidare
  kramar pia

  SvarSlett
 4. Det er nesten som jeg ikke tror det, men gjør selvfølgelig det. Du har et utrolig talent som hele verden må få se!
  Tusen takk for svaret ang hønsenetting. Tror jeg må prøve det en dag, men først må jeg bli ferdig med alle de prosjektene som svirrer rundt i hodet mitt.
  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 5. Takk for fine ord på bloggen min, jeg blir helt rørt, det varmer i hjerterota :-)
  Hjertelig fra Merete

  SvarSlett
 6. Otroligt vad snyggt du målat, jättefint!
  Kul att du tänker ideér hela tiden, sådan är jag också.
  Ha en fin kväll.

  SvarSlett
 7. Lekkert:DDD Trodde det var ordentlige bøker. Dersom jeg husker riktig, så er dette en malekunst i fra Frankrike,trompe de`lei eller noe sånt. Altså kunsten å male så det ser ut som ordentlige ting. Kunstner du:DDDDDD Klemz

  SvarSlett
 8. Jeg blir helt stum av så mange fine tilbakemeldninger :-)
  Det er ganske pussig at et flatt " malerstykke " kan se ut som tredimensjonale gjenstander. Vis eg ikke husker helt feil så kom denne kunstart trompe l`oeil i renessansen. Trompe l`oeil - fransk, å narre øyet. Håper eg har skrevet rett, burde huske det her når det har vært mitt fag i gjennom utdannelsen :-)
  Hjertelig fra Merete

  SvarSlett

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen dine
spor...
Jeg ønsker deg lykke og en fargerik dag :-)