22.10.2010

Svart til hvit.


No er det endelig helg igjen :-)  malekoster og maling er tatt frem, og no er jeg klar til "kamp" med resten av møblene på tv-stuen. Der er det flere spennende prosjekter jeg har på gang. Bilder fra tv-stuen kommer på bloggen min i neste uke, antar jeg :-)  Her har jeg malt en skjenk som jeg synes var litt dyster, men no ble jeg veldig  fornøyd med at den ble hvit, min mann også :-) Skal etter hvert få tak i nye knotter, jeg tror nok dem blir i sølvfarger.  Jeg takker også for di hyggelige tilbakemeldninger jeg har fått. Jeg synes det er artig at flere  får gode ideer i fra bloggen min. Jeg må bare tilføye at alle sammen  har fine, kreative og spennende blogger . Så det er en fryd å følge så mange :-)
Jeg husker et ordtak som jeg synes passer perfekt til meg :-) Heller et kreativ kaos enn et velordnet hjem. Jeg tror det var et svensk ordtak, noe i den duren.
                                    Ønsker dere en riktig herlig helg alle sammen. 
                                                     Hjertelig fra Merete.

                    

4 kommentarer:

 1. Hej Merete!
  Det är verkligen en fröjd att komma till dig. Du målar så fint och skapar fina miljöer.
  Ordspråket du nämner verkar inte stämma in till fullo på dig. För kreativ - ja det är du verkligen och ett välordnat hem - ja, det verkar du också ha. :)
  En trevlig helg önskar jag dig.
  Kram

  SvarSlett
 2. Hej merete
  så fin den är i vitt...förstår att du är nöjd
  kram pia

  SvarSlett

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen dine
spor...
Jeg ønsker deg lykke og en fargerik dag :-)