25.11.2010

Nye juleputer.
I år blir det engler....
og hjerter :-)

Jeg beklager at jeg ikke har vært så mye på "besøk" hos mine faste følgere som følger med min blogg. Her i huset er det full rulle, vi har fått en valp i huset. Ei søt lita "jente". Ho er veldig aktiv og leken. Her må det passes på, så ikke skor og ledninger blir tygd på. No er lille sjarm trollet i en dyp søvn og kaffen klar... her kommer det et nytt innlegg :-) 
Jeg må få takke alle som følger med min blogg, og hjertelig takk for alle vennlige kommentarer! Jeg er glad at min blogg kan være til glede og hygge :-) det varmer mitt hjerte. Ååååååå di hjertene.... di er nok min følgesvenn for evig :-) Ikke minst så er det ekstra hyggelig med så mange fine bloggvenner. Det alltid trivelig å " besøke" dere!
Jeg har endelig fått malt bast-skammelen hvit, og fått et nytt trekk på. Som jeg har nevnt mange ganger før så er jeg veldig nøye med grunning og forarbeid. Bruker bestandig vannbasert grunning og maling. Lysløkten fikk vi i gave i fra et vennepar , den er stadig i bruk. Levende lys sprer hygge og god stemning....en flamme er full av energi åpner opp mennesker til fortrolighet..... En varm hilsen fra Merete :-)

2 kommentarer:

 1. Hej Merete!
  Tack för ditt besök och din kommentar. Förstår att du har fullt upp med en liten "unge" i huset. :) Vilken lycka.

  Dina kuddar är fina. :)

  Kan inte påstå att jag pysslat mycket inför advent, känner mig inte så kry, jag blir inte av med "tjockskalligheten" och är emellanåt rätt tungandad. Får väl ta mig i kragen till helgen.

  Önskar dig en fin kväll.
  Kram

  SvarSlett
 2. Hei Merete, lykke til med valpen - har du erfaring med hunder? Hvis ikke - bare spør om ting, jeg har hatt hund i hele mitt liv. Disse engleputene dine er så vakre!! Har du laget dem selv?? Ønsker deg en fin-fin søndag

  SvarSlett

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen dine
spor...
Jeg ønsker deg lykke og en fargerik dag :-)