14.03.2011

Hjelp- hva har skjedd med bloggen ?

Jeg har et problem med min blogg, er det noen som har opplevd det samme som meg. Er det noen som kan hjelpe meg?
Jeg har fått en mail i fra en person der det er mitt bilde som er kommet opp som følger, når det er en annen person som har lagt seg til.
Jeg har prøvet å slette bilde av meg og har prøvet forskjellige ting. Men ingenting hjelper.
Og jeg var så uheldig å slette noen følgere som hadde lagt seg til. Jeg skjønner ikke hva som har skjedd :-(

                                      Hjertelig fra Merete. 

4 kommentarer:

 1. Nei, jeg kan nok ikke hjelpe deg. jeg har selv til tider hatt myre tull med bloggen, ofte har det vært i sammenheng med endringer som blogger eller google gjør i maler og utforminger. Jeg fikk mye problemer da jeg kjøpte meg en egen bloggplass, og mistet ganske mange lesere og følgere. Jeg bruker i dag google chrome som nettleser, men går jeg over til den jeg brukte tidligere: Firefox, så får jeg ikke opp de nye malutformingene og slikt. Men det er ikke så mange som bruker chrome, og dermed så får de ikke se hvordan skriften og slikt på bloggen min egentlig så ut. når det gjelder problemet dit, så er det eneste forslaget jeg kan komme på, at den aktuelle følgeren sletter seg selv, for å legge seg inn på nytt. Håper at det ordner seg!!! Klemz

  SvarSlett
 2. Hej min vän!
  Det är inga fel som dyker upp när jag kommer på besök hos dig.
  Min dotter fick upp någon form av reklam när hon kom till min blogg, men det försvann när jag tog bort en widget jordglob räknare. Ser inte att du har någon sådan.
  Hoppas problemen försvinner.
  Kram till dig.

  SvarSlett
 3. Neimen, så kjedelig da :o(
  Har ikke opplevd dette, men det har vært mye rot på blogger i det siste, tror at det ordner seg etterhvert av seg selv - slik som med bloggroll-bildene, men det kan ta litt tid.
  Ekkelt, når man ikke forstår hva som hender og hvorfor!!
  håper det fikser seg!
  Klem fra Anne:)

  SvarSlett
 4. Jeg har no klart å fikse de verste problemene.
  Jeg skjønner ikke hva som har skjedd når jeg dukket opp som følgere når det var andre personer som la seg til hos meg.Jeg har prøvet flere ganger å slette meg som følger. Jeg må ha rotet litt og mistet da flere følgere som jeg har slettet på en eller annen måte. Pytt pytt jeg har no meg selv som følger så det er ikke det verste :-) Takk for tillbake meldingen.

  SvarSlett

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen dine
spor...
Jeg ønsker deg lykke og en fargerik dag :-)