13.11.2010

Mine nye sy-prosjekter :-)Her er jeg i gang med å produsere nye puter til jul. Jeg skal ha dem i forskjellige grå-toner med litt rødt i. Jeg fikk en pakke i går, i fra ei venninne, ho har sendt meg et nydelig stoff med engler på. Jeg ble så glad, heldige meg :-) Har allerede sydd en pute , med et hjerte på :-) Synd at det er så få timer i døgnet...Har tid til en rask kopp kaffe... Ønsker dere en fin dag, hjertelig fra Merete. 
                                 

7 kommentarer:

 1. Herlige farger:DD Og det med engler og hjerter på, så da nydelig ut:DDD klemz

  SvarSlett
 2. fantastisk blogg du har,og så mange flotte farger,jeg blir så glad når jeg ser at det er noen som enda bruker farger i hverdagen.kommer til å legge meg til som følger,for å få litt inspirasjon.mange klemmer fra hege,ha en flott lørdag videre.

  SvarSlett
 3. Så flotte stoffer - disse putene blir nok veldig fine :)
  Ha en fin helg!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 4. Oj oj oj, Merete... Den va knallfin :) De fine stoffene. Klem fra Sylvi

  SvarSlett
 5. Hej Merete!
  Tack så jätte mycket för din kommentar hos mig.
  Det där gråblommiga tyget som du har i bilden och som du hade på en stol fast i gröna nyanser, det har jag sytt en duk av. :)
  Ha en fin fortsättning på helgen.
  Kram

  SvarSlett
 6. Takk for alle koselige tilbake meldninger :-) I dag klarte jeg å lage 5 forskjellige puter. Det er så morsomt å jobber med farger. Grå er en farge som jeg synes passer utrolig godt sammen med rødt, hærlige farger :-) Ha forsatt en fin lørdags kveld :-)

  SvarSlett
 7. Deilige, varme, gode hjerteputer. Flink er du. :)

  SvarSlett

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen dine
spor...
Jeg ønsker deg lykke og en fargerik dag :-)