12.11.2010

Nye produkter fra Meretes galleri :-)

                                                             Klikk på bildet så blir det større
                                                                   

Først vil jeg takke for alle fine tilbake meldinger som jeg har fått. Det er så  koselig at flere finner veien til min blogg. Og ekstra hyggelig er det, når dere legger igjen " spor " - så jeg finner tilbake til dere :-) I helgen skal jeg ta meg en tur innom di bloggene som jeg følger med på. Og alle di nye som har lagt seg til meg, det ser jeg fram til :-)
Jeg vil også nevne, at det er en ære, at det er så mange som har meldt seg på min loddtrekning - et bilde,  Hjertegod. Både på e.post og på bloggen min. Alle er registrert! 
Her har jeg sydd nye produkter av stoffer som jeg har kjøpt på fretex og bruktbutikk. Så har jeg også heklet småe rosetter, som jeg har sydd på posene.  Jeg synes det fiffet opp med å bruke garn i forskjellige farger. Så har jeg laget et hjerte i filt som jeg synes ble så søt, disse hjertene blir jeg å lage flere av :-) Og jeg har også strikket en morsom bamsefigur i restegarn , det måtte selvfølgelig bli et hjerte på :-)  
Vi "ses" i helgen :-) I mine tanker, så sender jeg til blogglandia et hav av roser og varme hjerter :-) Hei så lenge, hjertelig fra Merete.            


3 kommentarer:

 1. Dæm blei fin, flotte farger...
  Klem fra Sylvi

  SvarSlett
 2. God kveld!!
  Takk for så super koselige ord fra deg ♥
  Kjempefine ting du har laget!! Det grå hjertet og den grønne posen ble mine favoritter;) Så flotte da gitt!!
  Goood helg til deg & dine:)
  Klemmer fra Jeanette

  SvarSlett

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen dine
spor...
Jeg ønsker deg lykke og en fargerik dag :-)